ЦЕНТАР, КУЌА СО 2 ПЛОЧИ

Реф : K2259

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 12 April 2024

Финансиски информации :

Цена 120 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 125 m²
Land space 200 m²
Ориентација Југозапад
Број на катови 2
ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВА КУЌА СО 2 ПЛОЧИ И МОЖНОСТ ЗА НАДГРАДБА, ПОВРШИНА ОД 125М2 (СУТЕРЕН 63 м2 И КАТ 62 м2), ДВОРНО МЕСТО ОД 200 М2, СО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР од 35 м2 И ГАРАЖА. 
ЦЕЛА ПАРЦЕЛА СО СЕ КУЌА ИЗНЕСУВА 360М2.
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата