НОВА КУЌА СО ДВОР

Реф : НА ПАТОТ ЗА БРУСНИК

Адреса :

НА ПАТОТ ЗА БРУСНИК

Слободно од датум : 12 June 2024

Финансиски информации :

Цена 89 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 330 m²
Land space 600 m²
Ориентација Југ
Број на купатила 3
НОВА КУЌА, НА ПАТОТ ЗА БРУСНИК, СУТЕРЕН 73М2 + 17 М2 ГАРАЖА, ПРИЗЕМЈЕ 72 М2 + 13М2 БАЛКОНИ И ПОТКРОВЈЕ (ЗАТВОРЕНА КАРАБИНА) СО ПОВРШИНА ОД 97М2 + БАЛКОНИ 8М2+ ДВОРНО МЕСТО ОД 600 М2, ОГРАДЕНО И ОДРЖУВАНО, СО ПРИКЛУЧОК ЗА КОРИСТЕЊЕ ВОДА ОД ГРАДСКИОТ ВОДОВОД, СО СЕПТИЧКА ЈАМА, КОМПЛЕТНО НАДВОРЕШНО ЗАВРШЕНА, СО СЛОВЕНЕЧКА ДРВЕНА ДОГРАМА, ВНАТРЕШНО НЕ Е УРЕДЕНО ПОТКРОВЈЕТО. СРЕДНИОТ КАТ Е КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН.
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата