Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПАРЦЕЛА СО СТАРА КУЌА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2247)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Land space : 120 m²
Повеќе
АТ ПАЗАР, КУЌА СО 2 МАРКИЦИ ( Реф : К2257)
Повеќе
Цена : 46 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 150 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, намалена цена, КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2253)
Повеќе
Цена : 46 000 €
Простор (ефективен) : 67 m²
Land space : 320 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, КУЌА СО ДУЌАН ( Реф : К2220)
Повеќе
Цена : 180 000 €
Простор (ефективен) : 190 m²
Land space : 43 m²
Повеќе
ОДЛИЧНА КУЌА ( Реф : НАД ЦРН МОСТ)
Повеќе
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 175 m²
Land space : 126 m²
Повеќе
СТРЧИН, КУЌА НА 3 КАТА ( Реф : СТРЧИН)
Повеќе
Цена : 210 000 €
Простор (ефективен) : 295 m²
Land space : 150 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ВО ЦЕНТАР + можност за надградба ( Реф : K1795)
Повеќе
Цена : 84 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
ЈЕНИ МААЛЕ, НОВА КУЌА, 2 КАТА, ДВОР ( Реф : К2256)
Повеќе
Цена : 150 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 250 m²
Повеќе
ЈЕНИ МААЛЕ, ПЛАНСКА КУЌА СО 3 СТАНОВИ ( Реф : K2261)
Повеќе
Цена : 100 000 €
Простор (ефективен) : 231 m²
Land space : 60 m²
Повеќе
ЈЕНИ МААЛЕ, КУЌА + ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ ( Реф : К2260)
Повеќе
Цена : 41 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 44 m²
Повеќе