Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР ( Реф : ЦЕНТАР)
Наемнина : 750 € / месец
Простор (ефективен) : 168 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА САМОСТОЈНА КУЌА ( Реф : К2236)
Повеќе
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 44 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 99 m²
Повеќе
КУЌА, ДВОР, НИВА ( Реф : СЕЛО ДО БИТОЛА)
Цена : 21 500 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 4 000 m²
Повеќе
ДО ПАЗАРОТ, КУЌА СО ДВОРЧЕ РЕНОВИРАНА ( Реф : ДО ПАЗАРОТ)
Повеќе
Цена : 31 000 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 52 m²
Повеќе
КУЌА СО МАРКИЦА ( Реф : K2234)
Повеќе
Цена : 21 000 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Land space : 112 m²
Повеќе
Парцела на патот за Пелистер ( Реф : П532)
Цена : 10 €
Land space : 8 100 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА НА ПАТОТ БИТОЛА РЕСЕН ( Реф : П530)
Цена : 28 €
Простор (ефективен) : 2 400 m²
Повеќе
ОУ СТИВ НАУМОВ, ПАРЦЕЛА СО СТАРА КУЌА ( Реф : ПАРЦЕЛА )
Повеќе
Цена : 60 000 €
Land space : 268 m²
Повеќе