Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА НОВ ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 750 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО ( Реф : К2252)
Повеќе
Цена : 45 900 €
Простор (ефективен) : 160 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
ЗА ЛЕТОТО, ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : 6450ceea06377)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе
КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР, БЕЗ ПЛОЧА ( Реф : К2251)
Цена : 80 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 433 m²
Повеќе
НОВ ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ОБЛАСТА)
Повеќе
Наемнина : 700 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 550 € / месец
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : НОВА БОЛНИЦА)
Повеќе
Наемнина : 155 € / месец
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
слободен до 01.07.2023 ( Реф : Кланица)
Повеќе
Наемнина : 220 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДВОСОБЕН до мај, РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Н.БИТОЛА)
Повеќе
Наемнина : 220 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ДЕЛ ОД КУЛТНИОТ ХОТЕЛ СОЛУН ( Реф : СОЛУН)
Повеќе
Цена : 1 000 000 €
Простор (ефективен) : 354 m²
Повеќе