Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СТАРА КУЌА ЗА ГРАДБА ИЛИ РЕКОНСТРУКЦИЈА ( Реф : ЈЕНИ МААЛЕ)
Цена : 34 900 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Land space : 84 m²
Повеќе
ОПРЕМЕНА КУЌА СО ДВОР ( Реф : НАД ТРЕТА РЕОНСКА)
Повеќе
Цена : 70 000 €
Простор (ефективен) : 97 m²
Land space : 70 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР ( Реф : БИСТРИЦА)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 92 m²
Land space : 3 900 m²
Повеќе
НАД ОБЛАСТА ( Реф : НАД ОБЛАСТА)
Повеќе
Наемнина : 170 € / месец
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
КУЌА СО ПЛОЧА И ДВОР ( Реф : К2269)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 180 m²
Land space : 77 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН ДВОСОБЕН СТАН ( Реф : ОБЛАСТА)
Повеќе
Наемнина : 150 € / месец
Простор (ефективен) : 47 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ЗА ПОДОЛГ РОК ( Реф : НОВА БИТОЛА)
Повеќе
Наемнина : 190 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, КУЌА СО 2 ПЛОЧИ ( Реф : K2259)
Повеќе
Цена : 120 000 €
Простор (ефективен) : 125 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, НОВА КУЌА, БЕЗ ДВОР ( Реф : К2279)
Повеќе
Цена : 79 900 €
Простор (ефективен) : 170 m²
Повеќе
КУЌА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА ИЛИ ГРАДБА ( Реф : АТ ПАЗАР)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 89 m²
Land space : 74 m²
Повеќе