за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ДЕКОРПОД ( Реф : K2287)
Повеќе
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 130 m²
Повеќе
гарсоњера ( Реф : Kај Декорпод)
Повеќе
Цена : 29 500 €
Простор (ефективен) : 27 m²
Повеќе
НОВ СТАН, ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3/1048)
Повеќе
Цена : 79 900 €
Простор (ефективен) : 72 m²
Повеќе
ПОД ПЕДАГОШКА, ЕДНОСОБЕН СТАН ( Реф : 1-917)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 35 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН ( Реф : ПРИЛЕПСКА)
Повеќе
Цена : 47 000 €
Простор (ефективен) : 58 m²
Повеќе
NOVA BOLNICA, SPRAT I SUTEREN ( Реф : 3-1051)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 111 m²
Land space : 127 m²
Повеќе
ПРВ КАТ ВО ОБЈЕКТ СО 2 СТАНА ( Реф : К2233)
Повеќе
Цена : 53 000 €
Простор (ефективен) : 89 m²
Land space : 60 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ СЕ ПРОДАВА ЕДНОСОБЕН СТАН ИЛИ МЕНУВА ЗА СТРУГА ( Реф : 1-913)
Повеќе
Цена : 29 000 €
Простор (ефективен) : 33 m²
Повеќе
ПРВ СПРАТ ОД КУЌА, СТАН ВО ПОТКРОВЈЕ, ПОДРУМ, ДВОР ( Реф : 4-180)
Цена : 210 000 €
Простор (ефективен) : 116 m²
Land space : 128 m²
Повеќе
ДЕЛ ОД КУЛТНИОТ ХОТЕЛ СОЛУН ( Реф : СОЛУН)
Повеќе
Цена : 1 000 000 €
Простор (ефективен) : 354 m²
Повеќе