Станови за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР СО ЛИФТ ( Реф : Ц176)
Повеќе
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ВО БЛИЗИНА НА ПЕЛАГОНКА 1, НА ПРИЛЕПСКА ( Реф : П362)
Повеќе
Наемнина : 160 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ЗА ИЗДАВАЊЕ ДЕЛОВЕН ИЛИ СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ДИ488)
Наемнина : 2 200 € / месец
Простор (ефективен) : 330 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : НАД ОБЛАСТА)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц111)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе