ОПРЕМЕН ТРОСОБЕН СТАН

Реф : КЛАНИЦА

Адреса :

КЛАНИЦА

Слободно од датум : 23 November 2023

Финансиски информации :

Наемнина 359 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 75 m²

ВО НАСЕЛБА КЛАНИЦА СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН: ГОЛЕМА ДНЕВНА СОБА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА, ПРЕКРАСЕН БАЛКОН, РОДИТЕЛСКА И ДЕТСКА СОБА, КУПАТИЛО СО ВЦ И ВЦ, ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ, ЗА ПОДОЛГ ПЕРИОД СЕ ИЗДАВА ЗА 259 ЕВРА МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА, А ЗА ПОКРАТОК РОК Е ПОГОЛЕМА.

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата