СЕ ИЗДАВА МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 28 September 2023

Финансиски информации :

Наемнина 490 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 70 m²
Број на спални 1
Ориентација Исток запад
Број на купатила 1

ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ЗА 490 ЕВРА МЕСЕЧНО, МОДЕРНО РЕНОВИРАН СТАН, ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ЗАЕДНО, 1 СПАЛНА СОБА, ПОДНО ГРЕЕЊЕ ИНВЕРТЕР КЛИМАТИЗЕР, 2 БАЛКОНИ. ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата