СЕ ИЗДАВА НОВ ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 17 May 2023

Финансиски информации :

Наемнина 750 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 80 m²
Ориентација Југоисток
Број на катови 2
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА НОВ ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН.
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30,
ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404,
ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата