Станови за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 490 € / месец
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ОБЛАСТА)
Повеќе
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 290 € / месец
Простор (ефективен) : 66 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН СТАН ( Реф : КЛАНИЦА)
Повеќе
Наемнина : 190 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН od 24.09.2023 ( Реф : НОВА БОЛНИЦА)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 72 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН СТАН СО 2 СПАЛНИ ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 260 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
КАЈ ГОРНО ВЕРО, РЕНОВИРАН ДВОСОБЕН СТАН ( Реф : КАЈ ГОРНО ВЕРО)
Повеќе
Наемнина : 180 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 750 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
ЗА ЛЕТОТО, ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : 6450ceea06377)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе