ПРЕТОР, ВИЛСКА НАСЕЛБА, КУЌА, КАРАБИНА

Реф : PRETOR VILSKA NASELB

Адреса :

ПРЕТОР, ВИЛСКА НАСЕЛБА, КУЌА,

Слободно од датум : 05 September 2023

Финансиски информации :

Цена 19 500 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 120 m²
Land space 160 m²

ПРЕТОР, ВИЛСКА НАСЕЛБА, КУЌА, КАРАБИНА, СО ИМОТЕН ЛИСТ И ПРИВАТИЗИРАНО ЗЕМЈИШТЕ. ПРИЗЕМЈЕ 49М2 +6М2 БАЛКОН И КАТ СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 65 М2, ДВОР 300 М2. 

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата