СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

НАЈЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 12 September 2022

Финансиски информации :

Наемнина 300 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 52 m²
Број на спални 1
Ориентација Север Југ
Број на катови 4

НАЈЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН СТАН, ЗА 300 ЕВРА МЕСЕЧНА КИРИЈА + СТРУЈА+ИНТЕРНЕТ

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата