КУЌА СО МАРКИЦА

Реф : K2234

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 30 August 2022

Финансиски информации :

Цена 21 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 64 m²
Land space 112 m²
Ориентација Исток запад
ЦЕНТАР,  КУЌА СО МОЖНОСТ ЗА ГРАДБА ВО ОСНОВА 64М2 ДО ВИСИНА 5.5М, ДВОР 112 М2.
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата