ДО ПАЗАРОТ, КУЌА СО ДВОРЧЕ РЕНОВИРАНА

Реф : ДО ПАЗАРОТ

Адреса :

ПОД ПАЗАРОТ

Слободно од датум : 15 September 2022

Финансиски информации :

Цена 31 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 49 m²
Land space 55 m²
Ориентација Југозапад
Број на купатила 1
ДО ПАЗАРОТ, ПРИЗЕМНА КУЌА СО  КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 49М2 И ДВОР ОД 56 М2, КОМПЛЕТ ЗА РЕНОВИРАЊЕ.
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата