Недвижности

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ДЕКОРПОД ( Реф : K2287)
Повеќе
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 130 m²
Повеќе
гарсоњера ( Реф : Kај Декорпод)
Повеќе
Цена : 29 500 €
Простор (ефективен) : 27 m²
Повеќе
НОВА КУЌА СО ДВОР ( Реф : НА ПАТОТ ЗА БРУСНИК)
Повеќе
Цена : 89 000 €
Простор (ефективен) : 330 m²
Land space : 600 m²
Повеќе
НОВ СТАН, ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3/1048)
Повеќе
Цена : 79 900 €
Простор (ефективен) : 72 m²
Повеќе
ПОД ПЕДАГОШКА, ЕДНОСОБЕН СТАН ( Реф : 1-917)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 35 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН ( Реф : ПРИЛЕПСКА)
Повеќе
Цена : 47 000 €
Простор (ефективен) : 58 m²
Повеќе
NOVA BOLNICA, SPRAT I SUTEREN ( Реф : 3-1051)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 111 m²
Land space : 127 m²
Повеќе
НАД ОУ ЃОРЃИ СУГАРЕ ( Реф : К2267)
Повеќе
Цена : 34 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Land space : 145 m²
Повеќе
ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ( Реф : МАГАРЕВО)
Цена : 53 500 €
Простор (ефективен) : 7 626 m²
Повеќе
БУКОВСКА, КУЌА СЕ ПРОДАВА ИЛИ МЕНУВА ЗА СТАН ( Реф : K2278)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 50 m²
Повеќе