Понуда на неделата

2/1439, ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВА КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН СТАН, 2 СПАЛНИ СОБИ,  51М2 + 2 БАЛКОНИ + ПОДРУМ ОД 13 М2 + ГАРАЖА, ЗА 39900 ЕВРА
 
 
3-954, КАЈ РУСКА ЦРКВА, СТАН НА п+4 КАТ, БЕЗ ЛИФТ, 60 М2 И ОБЕЗБЕДЕНО ПРАВО ЗА ПОТКРОВЈЕ ОД 45М2 + БАЛКОНИ + ПОДРУМ, ОДРЖАН ,ЗА 29999 ЕВРА
 НОВОГРАДБА - СТАНОВИ ПО 690 ЕВРА/М2, НАЈМАЛКУ 50% УПЛАТА НА ПОЧЕТОКОТ, И ЗА УПЛАТИТЕ  НА КАРАЈОТ ОД ГРАДБАТА ПО 790 ЕВРА,
СО ЕДНА ИЛИ 2 СПАЛНИ СОБИ, СО БАЛКОНИ И ПОДРУМИ, СО ПАРКИНГ ВО ДВОРОТ И ДРУГИ ПОГОДНОСТИ.
 
СЕ ИЗДАВАВО БИТОЛА, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ФАБРИКАТА ''МОКЕЛ'', ПОРАНЕШНА ''ИДНИНА'', ЗА РАЗЛИЧНИ НАМЕНИ: ИНДУСТРИСКО ПРОИЗВОДСТВО, ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА, КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР, ПРОДАЖЕН САЛОН И СЛИЧНО.
ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР ГИ ИСПОЛНУВА СИТЕ СТАНДАРДИ ЗА РАБОТЕЊЕ: СТРУЈА, ВОДА, ОДВОД, ОТВОРЕН ВЛЕЗ СО ПРИСТАП ОД ГЛАВНАТА СООБРАЌАЈНИЦА, КАКО И НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ЖЕЛЕЗНИЧКА ПРУГА И СТАНИЦА, ПАРКИНГ ПРОСТОР И ПРИСТАП ЗА УТОВАР И РАСТОВАР НА ГАБАРИТНИ МАТЕРИЈАЛИ. ОБЈЕКТОТ ИМА ДВА ДЕЛА, СЕКОЈ ПОДЕЛЕН НА КАТОВИ И МОЖЕ ДА СЕ ИЗНАЈМИ КОМПЛЕТНО ИЛИ ПАРЦИЈАЛНО, А ДЕЛ МОЖЕ ДА СЕ ИЗНАЈМИ И СО ОПРЕМА ЗА КОНФЕКЦИСКИ ПОГОН.
СЛОБОДНИ ПОВРШИНИ ПО КАТОВИ СЕ , 
ВО ЗГРАДА 1 СО 1 ТОВАРЕН И 1 ПАТНИЧКИ ЛИФТ
ПРВ КАТ 1613 М2 - ВТОР КАТ 1216 М2  -ТРЕТ КАТ 1617 М2  -ЧЕТВРТИ КАТ 1565 М2 -ПЕТТИ КАТ 982 М2 (КАНЦЕЛАРИИ ИЛИ УЧИЛНИЦИ)
ВО ЗГРАДА 2 СО 1 ТОВАРЕН ЛИФТ, ПРИЗЕМЈЕ 557 М2 -ПРВ КАТ 1100 М2 -ВТОР КАТ 1100 М2 -ТРЕТ КАТ 1100 М2
ЦЕНАТА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ Е 1,5 ЕВРА ЗА М2 + ДДВ 18% ЗА МЕСЕЦ, НО ВО ЗАВИСНОТ ОД ПОВРШИНАТА , КОЈА ЌЕ СЕ ИЗНАЈМУВА, ДОЛЖИНАТА НА ПЕРИОДОТ ЗА КОЈ СЕ ИЗНАЈМУВА, ПРЕНАМЕНАТА, УРЕДУВАЊЕТО НА ПРОСТОРОТ ИЛИ ЕВЕНТУАЛНИ ВЛОЖУВАЊА НА ЗАКУПЕЦОТ, ПОСТОИ ВОЛЈА ЗА КОРЕКЦИЈА НА ИСТАТА НА ОБОСТРАН ИНТЕРЕС.
ПОВЕЛЕТЕ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ ЗА НАТАМОШНИ ИНФОРМАЦИИ
 
  
ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА
 
 - 2-1436, ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВА РЕНОВИРАН СТАН, СО ПАРНО ГРЕЕЊЕ, ОД 57 М2+ БАЛКОН+ 13М2 ПОДРУМ, НА П+3 КАТ,  ЗА 41.500 EВРА
 
 НОВ НЕВСЕЛЕН СТАН КАЈ ОУ СТИВ НАУМОВ, НА ПРВ КАТ, СО 2 СПАЛНИ СОБИ, БАЛКОН И
ПАРКИНГ ЗА 48500 ЕВРА
 
 
НАЈ ЦЕНТАР, ТРОСОБНИ СТАНОВИ ВО ЗГРАДИ СО ЛИФТ И ПАРКИНГ, НА РАЗЛИЧНИ КАТОВИ, ОД  51.000 ЕВРА ДО 62. 000 ЕВРА
 
   

СТАНОВИ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

НА ПОВЕКЕ ДЕЛОВИ ОД ГРАДОТ, ОПРЕМЕНИ И ПРАЗНИ

 

 ПОНУДА НА КУЌИ

К2134, КАЈ ОУ ТРИФУН ПАНОВСКИ, КУЌА КОЈА СЕ СОСТОИ ОД ПОДРУМ (70М2) И ПРИЗЕМЈЕ (76М2), СО МОЖНОСТ ЗА НАДГРАДБА И ДОГРАДБА, ПОМОШЕН ОБЈЕКТ - ТВРДА ГРАДБА ОД 20М2,ПОВРШИНА ПОД ОБЈЕКТ ОД 112 М2, ПОД ПОМОШЕН ОБЈЕКТ 27М2 И ДВОРНО МЕСТО ОД 170 М2. ЗА 52000 ЕВРА

-КУЌИ ОКОЛУ ПАРКОТ КАЈ ОУ  СТИВ НАУМОВ ЗА РАЗЛИЧНИ ЦЕНИ, ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ РУШЕЊЕ ОД 22500 ДО 47000 ЕВРА

 ПОНУДА НА ЕДНОСОБНИ СТАНОВИ

ВИСОКИ КАТОВИ

ПОНУДА НА ДВОСОБНИ СТАНОВИ

- ОУ СТИВ НАУМОВ, ПОНОВ СТАН, 48+5+5М2, ЛИФТ ЗА 31.900 ЕВРА

- НОВА БОЛНИЦА, П+4 КАТ, 54М2 + БАЛКОН +ПОДРУМ ЗА 30.500 ЕВРА

 

 ПОНУДА НА ТРОСОБНИ СТАНОВИ

- ПОВЕЌЕ СТАНОВИ СО 2 СПАЛНИ СОБИ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ, НА РАЗЛИЧНИ КАТОВИ, ОД 48.500 ЕВРА ДО 62.000 ЕВРА

ПОТКРОВЈА И ДУПЛЕКСИ 

-КАЈ НОВАТА БОЛНИЦА, ДУПЛЕКС СО ТРИ СПАЛНИ СОБИ, 2 КУПАТИЛА, П+5КАТ ЗА 38.500 ЕВРА