Недвижности

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ГАРСОЊЕРА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА КАЈ ДРВЕН ПАЗАР ( Реф : К1964)
Цена : 17 500 €
Простор (ефективен) : 26 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН СО 3 СПАЛНИ ( Реф : ДО ШИРОК СОКАК)
Повеќе
Наемнина : 550 € / месец
Простор (ефективен) : 105 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА 3 СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ ( Реф : П491)
Цена : 18 €
Простор (ефективен) : 3 520 m²
Повеќе
CENTAR 63+3М2 ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН 50.000 ЕВРА ( Реф : 3-938)
Повеќе
Цена : 48 500 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ВО ОБЛАСТА ( Реф : ОБЛАСТА)
Повеќе
Наемнина : 160 € / месец
Простор (ефективен) : 47 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ПАРТИЗАНСКА)
Повеќе
Наемнина : 490 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ДО ШИРОК СОКАК СО ЕДНА СПАЛНА ( Реф : ДО ШИРОК СОКАК)
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : К2099)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Land space : 16 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : ПОД ПЕЛАГОНКА 1)
Повеќе
Наемнина : 140 € / месец
Простор (ефективен) : 52 m²
Повеќе
ТРЕТА РЕОНСКА ( Реф : K2098)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 124 m²
Land space : 100 m²
Повеќе