Недвижности

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПРВ КАТ+СУТЕРЕН + ДВОР ( Реф : K1211)
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
КУЌА, 3 НИВОА ПО 70М2, СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, БЕЗ ДВОР ( Реф : К2112)
Цена : 70 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
КАТ ОД КУЌА СО 3 СПАЛНИ, СУТЕРЕН СО 1 СПАЛНА, ГАРАЖА И ДВОР ( Реф : К1912)
Повеќе
Цена : 70 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
ДУПЛЕКС 4 КАТ ( Реф : 3-949)
Цена : 32 500 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
ГРАДСКИ ПАЗАР, СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ СО ДУЌАН И ДВОР ( Реф : К2108)
Цена : 59 900 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : 3-947)
Повеќе
Цена : 62 000 €
Простор (ефективен) : 67 m²
Повеќе
КУЌА ВО ЦЕНТАР, ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА ( Реф : K2104)
Повеќе
Цена : 43 000 €
Простор (ефективен) : 73 m²
Land space : 13 m²
Повеќе
ПРИЛЕПСКА, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА МЕЗАНИН ( Реф : Д281)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ЕКСТРА ЛУКСУЗЕН СТАН, ОПРЕМЕН ИЛИ НЕ, 82М2+БАЛКОН ( Реф : 4-163)
Повеќе
Цена : 105 000 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
КАЈ КРОМБЕРГ ( Реф : П492)
Цена : 16 €
Простор (ефективен) : 30 000 m²
Повеќе