Недвижности

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СТАРА КУЌА СО ДВОР + ПАРЦЕЛА ( Реф : К2136)
Цена : 26 500 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Land space : 250 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН СТАН ( Реф : КЛАНИЦА)
Повеќе
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СТАН СО 3 СПАЛНИ, МОЖИ ДА СЕ ДЕЛИ НА ДВА СТАНА ( Реф : 4-168)
Повеќе
Цена : 69 000 €
Простор (ефективен) : 105 m²
Повеќе
КУЌА, ДЕЛУМНО ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА, СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2134)
Повеќе
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН ( Реф : 2-1436)
Повеќе
Цена : 41 500 €
Простор (ефективен) : 57 m²
Повеќе
SE IZDAVA NOV DUKJAN ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 115 € / месец
Простор (ефективен) : 25 m²
Повеќе
ПОНОВ СТАН КАЈ ОУ ТРИФУН ПАНОВСКИ ( Реф : 2-1435)
Повеќе
Цена : 31 900 €
Простор (ефективен) : 48 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 66 m²
Повеќе
КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : К2131)
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Land space : 10 m²
Повеќе
СТАН НА ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ ОД КУЌА СО 2 СТАНА ( Реф : К2130)
Повеќе
Цена : 79 000 €
Простор (ефективен) : 119 m²
Land space : 154 m²
Повеќе