Недвижности

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СТАН СО 2 СПАЛНИ, НОВА БИТОЛА ( Реф : 3-958)
Цена : 45 500 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе
НИВИ ВО ОКОЛИНАТА НА ДЕМИР ХИСАР ( Реф : П504)
Цена : 2 €
Простор (ефективен) : 2 000 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА СО ГАРАЖА И ГОЛЕМ УРЕДЕН ДВОР ( Реф : K2138)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 250 m²
Повеќе
ЕДНОСОБЕН СТАН ВО СТАРАТА КАСАРНА ( Реф : 1-871)
Повеќе
Цена : 28 000 €
Простор (ефективен) : 33 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ВО ЦЕНТАР ( Реф : ЦЕНТАР ПРИЗЕМЈЕ)
Повеќе
Наемнина : 450 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН САМОСТОЕН ОБЈЕКТ ВО ПОРОДИН ( Реф : Д288)
Повеќе
Цена : 125 000 €
Простор (ефективен) : 830 m²
Повеќе
МЕНУВАМ КУЌА ЗА СТАН НА ПОНИЗОК КАТ ( Реф : K2137)
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
МАЛА КУЌА СО ДВОРЧЕ ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ГРАДБА ( Реф : K2133)
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН ВО КУЌА ( Реф : ЈАВОР)
Повеќе
Наемнина : 180 € / месец
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА СО ДВОР + ПАРЦЕЛА ( Реф : К2136)
Цена : 26 500 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Land space : 250 m²
Повеќе