ЦЕНТАР, РЕНОВИРАНА КУЌА, ДВОР, ГАРАЖА

Реф : К1955

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 18 November 2020

Финансиски информации :

Цена 95 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 160 m²
Land space 80 m²
Ориентација Југозапад
Број на катови 2
Број на купатила 2
К1955, НАЈЦЕНТАР, ПЛАНСКА КУЌА НА ДВА КАТА,  АБПЛОЧА, КАКО ДВА НЕЗАВИСНИ СТАНОВИ, ПОДРУМ 19М2+ПРИЗЕМЈЕ 64М2+ КАТ 68М2 + ПОТКРОВЈЕ ВО КОЕ МОЖАТ ДОПОЛНИТЕЛНО ДА СЕ ОРГАНИЗИРА СТАНБЕН ПРОСТОР, ДВОР СО ГАРАЖА 80М2
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата