ЕДНОСОБЕН РЕНОВИРАН СТАН, 1 КАТ

Реф : 1-875

Адреса :

ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ

Слободно од датум : 14 October 2020

Финансиски информации :

Цена 28 500 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 38 m²
Број на спални 1
Ориентација Запад
Број на катови 1
Број на купатила 1
1-875, КАЈ ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ, ЗА 28.500 ЕВРА, П+1 КАТ,  СЕ ПРОДАВА КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН СТАН ОД 38М2+ БАЛКОН 1М2 +ПОДРУМ 6М2 И ГАРАЖА (гаражата е во тек на легализација). Станот има дневна соба со кујна, спална соба со посебен влез од салонот, шпајз.
ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНА КОМПЛЕТ ВГРАДЕНА НОВА КУЈНА И ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР ВО КУПАТИЛОТО. 
СТАНОТ Е ТЕМЕЛНО РЕНОВИРАН, ШТО ЗНАЧИ ДЕКА ИМА НОВ МАЛТЕР, КОМПЛЕТ  ВНАТРЕШНА И НАДВОРЕШНА СТОЛАРИЈА, БЛИНДОР ВРАТА, НОВИ ЕЛЕКТРО, ВОДОВОДНИ И ОДВОДНИ ИНСТАЛАЦИИ, ПЛОЧКИ, САНИТАРИЈА  И СЛИЧНО.
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата