покриена затворена карабина

Реф : 2-1415

Адреса :

НОВА БИТОЛА

Слободно од датум : 07 October 2020

Финансиски информации :

Цена 23 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 56 m²
Број на соби 3
Ориентација Североисток
Број на купатила 1

2-1415, СЕ ПРОДАВА МАНСАРДА, НЕДОВРШЕНА, НА ПЕТТИ КАТ, ПОКРИЕНА СО ЛИМ,
СО ПВЦ ДОГРАМА, СО ОДВОД И ДОВОД ДО СТАНОТ, 56 М2 И БАЛКОН ОД 5М2

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата