ИСКЛУЧИТЕЛНО ОДРЖАНА КУЌА ЗА 2 ФАМИЛИИ

Реф : К2158

Адреса :

ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ
Битола

Слободно од датум : 30 September 2020

Финансиски информации :

Цена 99 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 150 m²
Број на спални 6
Ориентација Југозапад
Број на купатила 3

К2158, КАЈ ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ, ИСКЛУЧИТЕЛНО ОДРЖАНА КУЌА СО АРМИРАНО БЕТОНСКА КОНСТРУКЦИЈА, СО ПАРНО ГРЕЕЊЕ (ПЕЛЕТИ, МАЗУТ), СО ВГРАДЕНИ КУЈНИ И ПЛАКАРИ, ЛАКИРАН ПАРКЕТ, 3 КУПАТИЛА, 3 ТЕРАСИ, 2 ГАРАЖИ, СО БУНАР ВО ДВОРОТ, ПОДРУМ 30М2 + ПРВ КАТ 56+3М2 + ВТОР КАТ 64+6М2 + ПОТКРОВЈЕ (ПОТКРОВЈЕТО НЕ Е ВО ИЛ) 

 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата