БАИР, (ВИСОКО) ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА

Реф : K2155

Адреса :

БАИР

Слободно од датум : 18 November 2020

Финансиски информации :

Цена 26 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 65 m²
Land space 120 m²
Број на спални 2
Ориентација Југ
К2155, БАИР, ПОВИСОКО, КУЌА ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА, СУТЕРЕН (СОБА СО КУПАТИЛО) 17М2, КАТ 51+14М2 И ДВОРНО МЕСТО ОД 120М2
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата