ЕДНОСОБЕН СТАН

Реф : 1-873

Адреса :

НОВА БИТОЛА

Слободно од датум : 01 September 2020

Финансиски информации :

Цена 18 900 €

Детали :

Простор (ефективен) 30 m²
Ориентација Исток
Број на катови 4
1-873, НОВА БИТОЛА, ЕДНОСОБЕН  СТАН, ПВЦ, БЛИНДОР, ПЛОЧКИ, 30М2 + БАЛКОН +ПОДРУМ 4М2, 
4-ТИ КАТ
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата