<< Previous

КУЌА, ЦВРСТА ГРАДБА СО 500 М2 ДВОР

Реф : НАД ДИХОВО

Адреса :

НАД ДИХОВО

Слободно од датум : 01 September 2022

Финансиски информации :

Цена 23 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 70 m²
Број на спални 2
Ориентација Југоисток
Број на катови 2
Број на купатила 1

ПОД ПЕЛИСТЕР, НАД ДИХОВО, СЕ ПРОДАВА ВИКЕНДИЦА СО ДВОР, 2 КАТА , СО АБ КОНСТРУКЦИЈА,
цела парцела 507м2 +пристапен пат 63м2
ДОЛУ ДНЕВНА, ТРПЕЗАРИЈА со КУЈНА, КУПАТИЛО
(41м2)+покриена тераса (14м2),
ГОРЕ ДВЕ СОБИ, САЛОН (30 м2 станбена површина) И ГОЛЕМА ТЕРАСА ( 23М2) + мал БАЛКОН
ТЕРАСИТЕ СЕ ПОПЛОЧЕНИ, ДОЛНИОТ КАТ Е СО ПЛОЧКИ, А СПАЛНИТЕ СО ЛАМИНАТ.
НА ПРИЗЕМЈЕТО ИМА ПВЦ ДОГРАМА.
ДВОРНОТО МЕСТО Е СО ПОВЕЌЕГОДИШНИ САДНИЦИ. КУЌАТА ИМА СТРУЈА И ВОДА, А ДО НЕА ИМА ОРГАНИЗИРАНО УЛИЧНО СВЕТЛО.
МЕСТОТО Е ИСКЛУЧИТЕЛНО, МИРНО И НЕЗАГАДЕНО.
ВСЕЛЛИВА Е ОД 01.09.2020 ГОДИНА.
ЦЕНА 24.900 ЕВРА МОЖИ ЗАМЕНА ЗА СТАН СО ДОПЛАТА

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата