ВИКЕНДИЦА СО ДВОР НИЖЕПОЛЕ

Реф : В1004

Адреса :

НИЖЕПОЛЕ

Слободно од датум : 12 December 2017

Финансиски информации :

Цена 25 500 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 64 m²
Land space 1 000 m²
Број на спални 2
Ориентација Југозапад
Број на катови 2
Број на купатила 1
В1004, ВИКЕНДИЦА ВО НИЖЕПОЛЕ,64М2, ПРИЗЕМЈЕ И КАТ, И ДВОРНО МЕСТО ОД НАД 1000 М2, СО ДВА ВЛЕЗА ВО МЕСТОТО, СО ВОДА, СТРУЈА, СЕПТИЧКА ЈАМА, СО ФУРНА И ОГНИШТЕ ВО ДВОРОТ, СО ПОВЕЌЕГОДИШНИ САДНИЦИ И ЗИМЗЕЛЕНИ ДРВЈА
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата