Next >>

ВИКЕНД КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО ВО БИСТРИЦА

Реф : В1003

Адреса :

БИСТРИЦА
Битола

Слободно од датум : 20 October 2017

Финансиски информации :

Цена 18 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 60 m²
Број на соби 3
Број на спални 1
Ориентација Југ
Број на катови 3
Број на купатила 1
В 1003, БИСТРИЦА, ВИКЕНДИЦА СО СТРУЈА И ВОДА, И ДВОРНО МЕСТО ОД 1000 М2, ЗАСАДЕНО 

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата