<< Previous

КУЌА НАД ДИХОВО СО ДВОР, ЧИСТО И МИРНО МЕСТО

Реф : НАД ДИХОВО

Адреса :

ПОД ПЕЛИСТЕР, НАД ДИХОВО

Слободно од датум : 01 September 2020

Финансиски информации :

Цена 24 900 €

Детали :

Простор (ефективен) 60 m²
Land space 500 m²
Број на соби 4
Број на спални 2
Ориентација Југоисток
Број на катови 2
Број на купатила 1
Број на тоалети 1
ПОД ПЕЛИСТЕР, НАД ДИХОВО, СЕ ПРОДАВА ВИКЕНДИЦА СО ДВОР,  2 КАТА , СО АБ КОНСТРУКЦИЈА, ДОЛУ ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА, КУЈНА И КУПАТИЛО И БАЛКОН, ГОРЕ ДВЕ СОБИ, САЛОН И ГОЛЕМА ТЕРАСА, 56М2  СТАНБЕНА ПОВРШИНА,  14М2 БАЛКОН ДОЛУ И 20 М2 ТЕРАСА И БАЛКОН ГОРЕ, 
ТЕРАСИТЕ СЕ ПОПЛОЧЕНИ, ДОЛНИОТ КАТ Е СО ПЛОЧКИ, А СПАЛНИТЕ СО ЛАМИНАТ. 
ПОД ПЕЛИСТЕР, НАД ДИХОВО, СЕ ПРОДАВА ВИКЕНДИЦА СО ДВОР,  2 КАТА , СО АБ КОНСТРУКЦИЈА, ДОЛУ ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА, КУЈНА И КУПАТИЛО И БАЛКОН, ГОРЕ ДВЕ СОБИ, САЛОН И ГОЛЕМА ТЕРАСА, 56М2  СТАНБЕНА ПОВРШИНА,  14М2 БАЛКОН ДОЛУ И 20 М2 ТЕРАСА И БАЛКОН ГОРЕ, 
ТЕРАСИТЕ СЕ ПОПЛОЧЕНИ, ДОЛНИОТ КАТ Е СО ПЛОЧКИ, А СПАЛНИТЕ СО ЛАМИНАТ. 
НА ПРИЗЕМЈЕТО ИМА ПВЦ ДОГРАМА.
ДВОРНОТО МЕСТО Е СО ПОВЕЌЕГОДИШНИ САДНИЦИ. КУЌАТА ИМА СТРУЈА И ВОДА, А ДО НЕА ИМА ОРГАНИЗИРАНО УЛИЧНО СВЕТЛО. 
МЕСТОТО Е ИСКЛУЧИТЕЛНО, МИРНО И НЕЗАГАДЕНО.
ВСЕЛЛИВА Е ОД 01.09.2020 ГОДИНА.
ЦЕНА 25.500 ЕВРА МОЖИ ЗАМЕНА ЗА СТАН СО ДОПЛАТА
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата