<< Previous

КУЌА СО ДВОР

Реф : НИЖО ПОЛЕ

Адреса :

НИЖО ПОЛЕ
Битола

Слободно од датум : 16 May 2019

Финансиски информации :

Цена 35 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 150 m²
Land space 600 m²
Ориентација Југоисток
Број на катови 2
Број на купатила 2

ПОД ПЕЛИСТЕР, НИЖОПОЛЕ, КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО ОД ОКОЛУ 600 М2, 150 М2 ПОД КУЌА, ПОДРУМ 30 М2, 3 СПАЛНИ, 2 КУПАТИЛА И ДРУГИ СОДРЖИНИ ВО ДВОРОТ, ЛЕТНИКОВЕЦ, ФУРНА, СКАРА И ДРУГО

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата