ВИКЕНДИЦА ПОСЛЕ БИСТРИЦА,

Реф : ЕКСТРА ПОНУДА

Адреса :

ПОСЛЕ БИСТРИЦА
Битола

Слободно од датум : 18 June 2018

Финансиски информации :

Цена 8 500 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 38 m²
Land space 850 m²
Ориентација Југ

ВИКЕНДИЦА ПО БИСТРИЦА, СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 38 М2 (СУТЕРЕН 18М2 И КАТ ОД 20М2 ) И БАЛКОН ОД 7 М2 И ОБРАБОТЛИВО ЗЕМЈИШТЕ ОД 850 М2, ВОДА, СТРУЈА, 
СО УРЕДНА ДОКУМЕНТАЦИЈА


ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата