ВИКЕНДИЦА СО ГОЛЕМ ДВОР, ПОД ПЕЛИСТЕР

Реф : В1006

Адреса :

ПОД ПЕЛИСТЕР
Битола

Слободно од датум : 16 May 2018

Финансиски информации :

Цена 31 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 96 m²
Број на спални 3
Ориентација Југ
Број на катови 2
Број на купатила 1
1006, ВИКЕНДИЦА ПОД ПЕЛИСТЕР, ПРИЗЕМЈЕ 46М2 И КАТ 45 М2 +4М2, СО ГОЛЕМ ДВОР ОД 600 М2, СО СТРУЈА И ВОДА
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
FACEBOOK STRELEC AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата