Next >>

ВИКЕНДИЦА ПОСЛЕ БИСТРИЦА

Реф : БИСТРИЦА

Адреса :

ПОСЛЕ БИСТРИЦА

Слободно од датум : 29 July 2017

Финансиски информации :

Цена 12 900 €

Детали :

Простор (ефективен) 38 m²
Land space 850 m²
Број на соби 3
Број на спални 1
Ориентација Југ
Број на катови 2
ВИКЕНДИЦА ПО БИСТРИЦА, СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 38 М2 (СУТЕРЕН 18М2 И КАТ ОД 20М2 ) И БАЛКОН ОД 7 М2  И ОБРАБОТЛИВО ЗЕМЈИШТЕ ОД 850 М2
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата