Викендици

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КУЌА НАД ДИХОВО СО ДВОР, ЧИСТО И МИРНО МЕСТО ( Реф : НАД ДИХОВО)
Повеќе
Цена : 24 900 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Land space : 500 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР ( Реф : НИЖО ПОЛЕ)
Повеќе
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 600 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ЗА ОДМОР И ЖИВЕЕЊЕ ( Реф : ЈАСЕН)
Повеќе
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 170 m²
Land space : 500 m²
Повеќе
ВИКЕНДИЦА ПОСЛЕ БИСТРИЦА, ( Реф : ЕКСТРА ПОНУДА)
Повеќе
Цена : 8 500 €
Простор (ефективен) : 38 m²
Land space : 850 m²
Повеќе
ВИКЕНДИЦА СО ГОЛЕМ ДВОР, ПОД ПЕЛИСТЕР ( Реф : В1006)
Цена : 31 000 €
Простор (ефективен) : 96 m²
Повеќе
ВИКЕНДИЦА СО ДВОР НИЖЕПОЛЕ ( Реф : В1004)
Повеќе
Цена : 25 500 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Land space : 1 000 m²
Повеќе
ВИКЕНД КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО ВО БИСТРИЦА ( Реф : В1003)
Цена : 18 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ВИКЕНДИЦА ПОСЛЕ БИСТРИЦА ( Реф : БИСТРИЦА)
Повеќе
Цена : 12 900 €
Простор (ефективен) : 38 m²
Land space : 850 m²
Повеќе