Деловен простор

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ОБЈЕКТИ СО СЕ БИЗНИС ( Реф : Д257)
Повеќе
Цена : 450 000 €
Простор (ефективен) : 400 m²
Land space : 1 400 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН КАЈ ГРАДСКИ ПАЗАР ( Реф : Д489)
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
ОБЛАСТА ПРИЗЕМЈЕ ДУЌАН ( Реф : Д244)
Цена : 17 000 €
Простор (ефективен) : 25 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА КАТ ВО ТРГОВСКИ КОМПЛЕКС ( Реф : Д241)
Цена : 15 000 €
Простор (ефективен) : 24 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ВО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ СО СТОПАНСКИ ОБЈЕКТИ ( Реф : Д476)
Наемнина : 1 500 € / месец
Простор (ефективен) : 950 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НАЈЦЕНТАР ( Реф : ДИ475)
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 104 m²
Повеќе
НОВ ПАЗАР ( Реф : Д238)
Повеќе
Цена : 20 000 €
Простор (ефективен) : 16 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ ( Реф : Д235)
Цена : 95 000 €
Простор (ефективен) : 304 m²
Land space : 70 m²
Повеќе
Деловен простор за издавање in ( Реф : Д473)
Наемнина : 499 € / месец
Простор (ефективен) : 160 m²
Повеќе