Деловен простор

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА ФАБРИКАТА МОКЕЛ ( Реф : МОКЕЛ)
Повеќе
Наемнина : 2 € / месец
Простор (ефективен) : 9 237 m²
Повеќе
ДУЌАН ДО ШИРОК СОКАК ( Реф : Д278)
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Land space : 25 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО НОВА БИТОЛА ( Реф : Д273)
Повеќе
Цена : 80 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР ( Реф : ИД502)
Наемнина : 490 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД500)
Наемнина : 1 500 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ЗА ГРАДБА НА НЕЗАГАДУВАЧКА ИНДУСТРИЈА ( Реф : П485)
Цена : 25 €
Простор (ефективен) : 1 200 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ИЛИ ПРОДАВА РЕНОВИРАН МАГАЦИН ( Реф : D269)
Цена : 280 000 €
Простор (ефективен) : 1 400 m²
Повеќе
ДУЌАН ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА ( Реф : Д268)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 9 m²
Land space : 31 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД498)
Повеќе
Наемнина : 650 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ДИ489)
Повеќе
Наемнина : 1 200 € / месец
Простор (ефективен) : 360 m²
Повеќе