<< Previous

ДУЌАН, НОВА БИТОЛА

Реф : Д293

Адреса :

НОВА БИТОЛА

Слободно од датум : 05 September 2020

Финансиски информации :

Цена 27 500 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 39 m²
Д293, НОВА БИТОЛА, СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, ПРИЗЕМЈЕ, СО ИЗЛОГ И САНИТАРЕН ЈАЗОЛ, СО ПОВРШИНА ОД 39М2, ЗА РАЗЛИЧНИ НАМЕНИ,
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата