<< Previous

ДУЌАН НА ШИРОК СОКАК

Реф : ИД510

Адреса :

ШИРОК СОКАК
Битола

Слободно од датум : 31 July 2020

Финансиски информации :

Наемнина 1 200 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 90 m²
Ориентација Југоисток
ИД510, ШИРОК СОКАК, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ НА ПРОМЕТЕН ДЕЛ,
90 М2
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата