ДЕЛОВЕН САМОСТОЕН ОБЈЕКТ ВО ПОРОДИН

Реф : Д288

Адреса :

ПОРОДИН
Битола

Слободно од датум : 25 February 2020

Финансиски информации :

Цена 125 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 830 m²
Ориентација Југоисток

Д288, ПОРОДИН, ДЕЛОВЕН САМОСТОЕН ОБЈЕКТ, ПРИЗЕМЈЕ, ОД 830М2, ВО ПОГОЛЕМ ДЕЛ РЕНОВИРАН, ВО МОМЕНТОТ ФУНКЦИОНИРА КАКО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН, НО МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ И ЗА ДРУГИ НАМЕНИ, СО ПРИСТАП ЗА КАМИОНИ, ЗА УТОВАР И ИСТОВАР.
ЗА 125.000 ЕВРА
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата