СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ВО ПЕЛАГОНКА 2

Реф : ДУЌАН

Адреса :

ПЕЛАГОНКА 2
Битола

Слободно од датум : 15 October 2019

Финансиски информации :

Цена 18 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 22 m²
Број на катови 1
Број на тоалети 1

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР - ДУЌАН ИЛИ КАНЦЕЛАРИЈА, ВО ПЕЛАГОНКА 2, СО ПОВРШИНА ОД 22 М2, СО ДВА ВЛЕЗА, СО ИЗЛОГ, СО РАДИЈАТОРИ, СО САНИТАРЕН ЈАЗОЛ, СО ПОД ОД ГРАНИТНИ ПЛОЧКИ, 

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата