ДВА ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ ЗА ДУЌАН ИЛИ МАГАЦИН И ЕДЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОРРУСНИЧКА НАСЕЛБА

Реф : ИД506

Адреса :

БРУСНИЧКА НАСЕЛБА

Слободно од датум : 16 August 2019

Финансиски информации :

Наемнина 350 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 220 m²
ИД506, БРУСНИЧКА НАСЕЛБА, НА ГЛАВНА УЛИЦА
ДУЌАН-МАГАЦИН СУТЕРЕН 220 М2 Х 350 ЕУР/М2
ДУЌАН-МАГАЦИН СУТЕРЕН 212 М2 Х 350 ЕУР/М2
КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ПРИЗЕМЈЕ 180 М2 Х 250 ЕУР/М2 МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА,
ПОЕДИНЕЧНО ИЛИ ЗАЕДНО
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата