СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ КОН ПЕЛИСТЕР

Реф : ИД 505

Адреса :

ЛОКАЦИЈА КОН ПЕЛИСТЕР
Битола

Слободно од датум : 13 August 2019

Финансиски информации :

Цена 390 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 360 m²
Land space 1 500 m²
Ориентација Југозапад
Број на катови 2
ИД 505, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ, КОН ПЕЛИСТЕР, СУТЕРЕН 360 М2 И КАТ КАРАБИНА, СО НАМЕНА ЗА МАГАЦИН ИЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО, СО ВОДА, СОПСТВЕНА ТРАФОСТАНИЦА ЗА СТРУЈА, ОДВОД СО СЕПТИЧКА ЈАМА, МОЖИ И СО СЕ ОПРЕМА, ЦЕЛА ПАРЦЕЛА 1500 М2,
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата