ПРИЛЕПСКА, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА МЕЗАНИН

Реф : Д281

Адреса :

ПРИЛЕПСКА
Битола

Слободно од датум : 23 July 2019

Финансиски информации :

Цена 28 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 50 m²
Д281, ПРИЛЕПСКА, ДУЌАН, 50 М2, СО 2ПРОСТОРИИ, КУЈНА И САНИТАРЕН ЈАЗОЛ, МЕЗАНИН,
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата