ДУЌАН ДО ШИРОК СОКАК

Реф : Д278

Адреса :

ДО ШИРОК СОКАК
Битола

Слободно од датум : 23 April 2019

Финансиски информации :

Цена 55 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 45 m²
Land space 25 m²
Ориентација Север Југ
Д278, ДО ШИРОК СОКАК, ВО МАЛ ОБЈЕКТ, ДУЌАН -ПРИЗЕМЈЕ, СО ИЗЛОГ, ОКОЛУ 45 М2 И ДВОРНО МЕСТО

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата