СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО НОВА БИТОЛА

Реф : Д273

Адреса :

НОВА БИТОЛА
Битола

Слободно од датум : 17 April 2019

Финансиски информации :

Цена 80 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 130 m²
Ориентација Исток запад
Број на катови 2
Д273, НОВА БИТОЛА, ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ НА ВТОР КАТ 88 М2+ МАНСАРДА 44 М2, (СО МОЖНОСТ ДА СЕ ДОКУПИ И ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР ДО НЕГО)
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата