ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ЗА ГРАДБА НА НЕЗАГАДУВАЧКА ИНДУСТРИЈА

Реф : П485

Адреса :

НА ПАТОТ БИТОЛА ГРЦИЈА
Битола

Слободно од датум : 21 February 2019

Финансиски информации :

Цена 25 €

Детали :

Простор (ефективен) 1 200 m²

П485, ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ НА ПАТОТ БИТОЛА ГРЦИЈА, ЗА ГРАДБА НА ОБЈЕКТ ОД НЕЗАГАДУВАЧКА ДЕЈНОСТ, СЕРВИС СТОВАРИШТЕ И СЛИЧНО, 
ОД 1200 М2 ДО 1600 М2 СЕКОЈА, СО МАРКИЦА ГРАДБА НА ОБЈЕКТИ СО ВИСИНА ДО 10,20 М (П+1) И КВАДРАТУРА ОД 400 ДО 600 М2 ЗА СЕКОЈА МАРКИЦА, 25 ЕВРА/М2
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата