СЕ ИЗДАВА ИЛИ ПРОДАВА РЕНОВИРАН МАГАЦИН

Реф : D269

Адреса :

ИНДУСТРИСКИ ДЕЛ

Слободно од датум : 01 February 2019

Финансиски информации :

Цена 280 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 1 400 m²
ИД 499, РЕНОВИРАН МАГАЦИН ОД 1100 М2 СО + АДМИНИСТРАТИВЕН ПРОСТОР ОД 300 М2, СЕ ИЗДАВА ЗА 1800 ЕВРА ЗА МЕСЕЦ ИЛИ
СЕ ПРОДАВА ЗА 280.000 ЕВРА +ДДВ
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата